Людям з порушення зору Звичайна версія

Виплати коштів вкладникам ПАТ "КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "ДАНІЕЛЬ" здійснюватимуться за результатами розгляду індивідуальних письмових звернень до Фонду

11.06.2014

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) повідомляє, що відшкодування коштів вкладникам ПАТ "КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "ДАНІЕЛЬ", які не звернулися до банку-агента Фонду в період з 23 квітня по 05 червня 2014 року, здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень до Фонду.

Для отримання гарантованої суми необхідно надіслати до Фонду:

- особисту заяву вкладника; Бланк заяви про виплату гарантованої суми відшкодування за вкладом у банку, що ліквідується (у форматі. doc).

- копію паспортного документу (сторінки, що містять прізвище, ім’я, по батькові, інформацію про серію, номер, ким виданий, дату видачі, місце проживання або місце перебування);

- копію документа про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Якщо відшкодування виплачується іншим особам за довіреністю, спадщиною тощо, до Фонду повинні бути надіслані також завірені в нотаріальному порядку копії зазначених документів.

Після отримання Фондом вищезазначених документів вкладнику або іншій особі (представнику, спадкоємцю тощо) буде зроблено переказ коштів і надіслано відповідне повідомлення.

Для отримання коштів вкладнику або іншій особі (представнику, спадкоємцю тощо) необхідно буде звернутись до вказаного у повідомленні банку-агента з паспортом та документом про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Довідки у Фонді за телефоном "Гарячої" лінії Фонду: 0-800-105-800 (дзвінки по Україні безкоштовні).

Адреса Фонду: 01032, м. Київ, бульвар Т.Шевченка, 33-Б.