Людям з порушення зору Звичайна версія

У Фонді відбувся брифінг на тему: "Виведення неплатоспроможного ПАТ "КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "ДАНІЕЛЬ" з ринку"

21.01.2014

20 січня 2014 року у приміщенні Фонду гарантування вкладів фізичних осіб відбувся брифінг на тему: "Виведення неплатоспроможного ПАТ "КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "ДАНІЕЛЬ" з ринку".

Заступник директора - розпорядника Фонду Андрій Оленчик нагадав, що Постановою Правління Національного банку України від 16 січня 2014 року № 14 ПАТ "КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "ДАНІЕЛЬ" було віднесено до категорії неплатоспроможних. Того ж самого дня виконавчою дирекцією Фонду прийнято рішення № 1 про початок виведення зазначеного банку з ринку та здійснення в ньому тимчасової адміністрації з 17 січня 2014 року. Уповноваженою особою Фонду призначено провідного професіонала відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Фонду Ожга Євгенія Вікторовича.

Заступник директора-розпорядника наголосив, що поняття мораторію на виплати відсутнє. Протягом дії тимчасової адміністрації у ПАТ "КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "ДАНІЕЛЬ" вкладники отримають свої кошти за договорами банківського вкладу, термін дії яких закінчився, а також за договорами банківського рахунку.

Андрій Оленчик запевнив присутніх, що Фондом вживаються усі необхідні заходи для якомога скорішого початку виплат коштів вкладникам, адже захист їхніх законних інтересів є найвищим пріоритетом Фонду.

Детальніше...