Людям з порушення зору Звичайна версія

Оголошення про проведення безпосереднього продажу майна банку ПАТ «КБ «ДАНІЕЛЬ»

15.11.2015

З 16 листопада 2015 року ПАТ «КБ «ДАНІЕЛЬ» розпочинає безпосередній продаж майна Банку, яке використовувалось, а саме банківське обладнання, меблі, комп’ютерна техніка та інші основні засоби (Додаток 1). ПАТ «КБ «ДАНІЕЛЬ» не дає ніяких гарантій щодо майна, крім того, що майно належить ПАТ «КБ «ДАНІЕЛЬ».

Ознайомитись з майном, виставленим на безпосередній продаж, можна в робочі дні з 10.00 до 12.00 години за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку за номером тел. 067-601-23-55. Майно знаходиться за адресою: вул. Казимира Малевича (Боженка)  86Г, м.Київ.

Зацікавлена особа надає заяву за встановленою формою (Додаток 2), де вказує об’єкт продажу і ціну за якою готова його придбати. Кожному учаснику безпосереднього продажу буде надано номер подавача заяви при реєстрації.  Якщо ціна буде ринковою - Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Банку приймається рішення про продаж майна, оформленого відповідно Додатку 3. Рішення буде опубліковане на сайті банку www.danielbank.com.ua протягом двох днів після реєстрації заяви.

З покупцем укладається договір купівлі-продажу (Додаток 4) не пізніше двох робочих днів після погодження заяви на продаж. Кошти покупцем перераховуються на накопичувальний рахунок або вносяться готівкою в касу банку не пізніше наступного дня після укладання договору.

Придбане майно вивозиться покупцем самостійно зі складу банку та поверненню не підлягає. Будь-які придбані речі, що не будуть вивезені покупцем в термін встановлений договором купівлі-продажу, залишаються власністю банку.

Зацікавлені особи, що подали заяви, але не уклали договір купівлі-продажу чи не сплатили кошти за майно, не допускаються до участі в безпосередньому продажу протягом наступного року з моменту подачі заяви.

Детальна інформація щодо продажу майна неплатоспроможних банків розміщена на Інформаційному порталі Фонду за посиланням http://torgi.fg.gov.ua/