Людям з порушення зору Звичайна версія

Оголошення про безпосередній продаж активів ПАТ «КБ «ДАНІЕЛЬ»

31.03.2015

З 1 квітня 2015 року ПАТ «КБ «ДАНІЕЛЬ» розпочинає безпосередній продаж майна Банку, яке використовувалось, а саме банківське обладнання, меблі, комп’ютерна техніка та інші основні засоби ([Додаток1.pdf]). ПАТ «КБ «ДАНІЕЛЬ» не дає ніяких гарантій щодо майна, крім того, що майно належить ПАТ «КБ «ДАНІЕЛЬ».

Ознайомитись з майном виставленим на безпосередній продаж можна в робочі дні з 10.00 до 16.00 години за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку за номером тел. 067-601-23-55. Майно знаходиться за адресою: вул. Молодіжна 15Г,
с. Дерев’яна, Обухівський р-н, Київська область.

Зацікавлена особа надає заяву за встановленою формою ([Додаток2.pdf]), де вказує об’єкт продажу і ціну за якою готова його придбати. Кожному учаснику безпосереднього продажу буде надано номер подавача заяви при реєстрації.  Якщо ціна буде ринковою - Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Банку приймається рішення про продаж майна, оформленого відповідно ([Додаток3.pdf]). Рішення буде опубліковане на сайті банку www.danielbank.com.ua протягом двох днів після реєстрації заяви.

   З покупцем укладається договір купівлі-продажу ([Додаток4.pdf]) не пізніше двох робочих днів після погодження заяви на продаж. Кошти покупцем перераховуються на накопичувальний рахунок або вносяться готівкою в касу банку не пізніше наступного дня після укладання договору.

Придбане майно вивозиться покупцем самостійно зі складу банку та поверненню не підлягає. Будь-які придбані речі, що не будуть вивезені покупцем в термін встановлений договором купівлі-продажу, залишаються власністю банку. 
Зацікавлені особи, що подали заяви, але не уклали договір купівлі-продажу чи не сплатили кошти за майно, не допускаються до участі в безпосередньому продажу протягом наступного року з моменту подачі заяви.